Onderhoud, reparatie & schadeherstel

De specialisten van TTS Swifterbant staan klaar voor preventief of correctief onderhoud aan uw voertuigen.

TTS Swifterbant heeft een goed uitgeruste werkplaatsen voor onderhoud en reparatie aan trucks en werkzaamheden aan getrokken materieel. Zo beschikt TTS Swifterbant onder andere over een onmisbare remmentestbank. Voertuigelectronica wordt uitgelezen met speciaal daarvoor ontwikkelde diagnostische apparatuur.

Aan de hand van de informatie die door verschillende tests en diverse apparatuur wordt verkregen, repareert en adviseert TTS Swifterbant.

TTS Swifterbant biedt een volledig pakket voor onderhoud en reparatie aan getrokken materieel. Kleine reparaties of groot onderhoud: TTS Swifterbant voert het voor u uit.

TTS Swifterbant heeft bovendien alle kennis en middelen in huis om uw banden uit te lijnen. Goed uitgelijnde banden zorgen voor minder bandenslijtage en hebben een gunstig effect op het brandstofverbruik. Laat u dus adviseren door de specialisten van TTS Swifterbant!

Bij werkzaamheden aan trucks en trailers komen vloeistoffen vrij. Om deze vloeistoffen, zoals olie en koelvloeistof, op een verantwoorde manier af te voeren, voldoet TTS uiteraard aan alle wet- en regelgeving. 

Neem contact op met TTS Swifterbant voor een afspraak. Samen houden we uw wagenpark in optimale conditie!

Schadeherstel

Ook dit vakmanschap vindt u bij TTS

TTS Swifterbant  voert alle voorkomende schadeherstelwerkzaamheden uit aan alle soorten en merken trucks, trailers en bussen.

Het herstellen van schade aan bijvoorbeeld het vloersysteem van een schuifvloertrailer of het bandsysteem van een onderlosser, vraagt vakmanschap. Dit vakmanschap vindt u bij TTS Swifterbant.

Het team van TTS Swifterbant heeft jarenlange ervaring met trucks, trailers en bussen, waardoor schadeherstel snel, efficiënt en kostenbewust kan worden uitgevoerd.