Nieuwe, moderne truckwerkplaats met diagnose-apparatuur

Nieuwbouw TTS Swifterbant. Ingebruikname 2e helft 2017

De huidige werkplaatsoppervlakte van TTS Swifterbant zal door de aanbouw van een nieuw gedeelte met ongeveer 35% worden vergroot. In de nieuwbouw wordt een moderne state-of-the-art truckwerkplaats gerealiseerd.

In de huidige situatie wordt er in dezelfde hal aan trucks en trailers gewerkt. Met de nieuwbouw weet TTS Swifterbant dit te scheiden en zijn er aparte werkplaatsen voor de trucks/bussen en de andere voertuigen, wat zorgt dat er nog veel efficiënter kan worden gewerkt. Vestigingsmanager Coen Bakkenes legt uit:
“De nadruk heeft in het recente verleden wat meer op trailers gelegen, dit willen we ombuigen door te laten zien dat we ook een echte Truck werkplaats zijn.  Om onze klanten goed te bedienen heb je buiten goed opgeleide monteurs ook een state of the art werkplaats nodig.

We kunnen onze klanten na de vergroting van de werkplaats nog beter en sneller bedienen. Aan de uitdrukking “one stop shopping” voor uw Truck en Trailer kunnen we op deze manier bij TTS Swifterbant nog beter voldoen. Of het nu voor regulier onderhoud, schade of APK gaat. Bij ons blijft u aan het juiste adres.”

De nieuwe truckplaats wordt onder andere voorzien van diagnose-apparatuur, een bovenloopkraan en een vernieuwde remmentestbank. De start van de bouw vangt binnenkort aan en TTS Swifterbant plant de ingebruikname voor de 2e helft van 2017.